Az internet legendái

Címkék: net

2009.06.23. 17:15

A világháló sok tulajdonságban jobb a való élettől. Nem mondom hogy érdemes leélnni az életünk rajta, viszont vannak dolgok, ami miatt az internet sokak számára örökké édes marad. Hisz mindig ott lesznek az internetes legendák, akik már-már világörökség tagjaivá nőtték ki magukat nevetségesen egyszerűen.
A legviccesebb, hogy ezeknek ők örülnek a legkevésbé...

 

***

Mi is az a meme?

 

Kiejtése: "mém". Őszintén, fogalmam sincs melyik szóból származik, és a Wikipédia se segített túl sokat.
Az internet memeket a világháló közössége választja ki (legtöbbszor Anon). Mindegy milyen a meme forrásának minősége, eredete, ha maga a forrás olyan, hogy - akármilyen okból - az ember késztetést érez, hogy többször is felemlegesse, visszapillantson rá. A legtöbb meme átlagos videóként születik, de egy régebbi film/sorozat szereplője is lehet meme.

Bemutatom nektek a 2009-es év  felfedezettjét, Sanyit.

Mindig is érdekelte őt, hogy milyen lehet legendának lenni. Fel is tett magáról több videót a világhálóra. Eldöntötte, hogy felvesz pár ruhát, felvesz egy parókát, és hülyét csinál magából.
A legemlékezetesebb videójában megijesztette rajongóit eléggé... karakteres kinézetével.

 A világ majd szétröhögte a belét, ahogy Sanyi gangsztának képzelte magát, meg Eminem számot "énekelt". Mostmár ha elmegy az utcán még több okuk van a embereknek hogy megnézzék.

 

Szóval gratulálok Sanyi, internet meme lettél! A Fél világ rajtad röhög, miközben te nem tudod milyen szerencsétlen vagy, hogy  a szörnyű betegséged megosztottad a világgal ilyen módon.
 

Nyereményed annyit ér, mint te magad. Lesz mit kenned a gumiszoba falára:


 

 

 

 

 

 

 

Sanyi a kevésbé híres memek közé tartozik, mivel szerencsére nem tartunk azon a szinten, hogy mindenki az efajta testi fogyatékosokon nevessen. Sokkal inkább népszerűek a félresikerült zeneklippek, legendás flmjelenetek, remixek, aranyos és vicces állatvideók szereplői. Szóval, így a végére pár IGAZI meme:

 

 Rick Astley (RickRoll):

A félresikerült klippek kategóriából. A zene olyan rossz ezzel a béna klippel, hogy az internet kitalálta a RickRoll szivatást, azaz ha valaki elküldi valakinek ezt a számot, az bizony meg lesz vele szivatva.

 

Joker:

Heath Ledger nagy alakítása, ahol elhangzik a legendás szállóige... "Why so serious?"

Sparta remix:

Egy legendás jelenet átdolgozása. Így lesz ez is meme

 

Dramatic Prairie Dog:

DAM-DAM-DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM.
Rövid, szimpla, lol. Egy japán TV-sorozatból származik.

A bejegyzés trackback címe:

https://firkaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr511203786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása