Domino FAIL

Címkék: fail

2009.11.13. 16:22

Talán nincs is olyan nap a naptárban, ami ne kötődne valami történelmi-, közéleti eseményhez, esetleg babonához. A mai nap bevallom nem tudom milyen történelmi dátumhoz köthető, viszont két szempontból mindenképp különleges ez a 2009. november 13.-a. Mivel pénteki nap, nem csak a lehető legszerencsétlenebb nap a héten, de pont mára kellett tervezniük az év leghíresebb világrekordkísérletét, a Dominó Napot.

Az idei Dominó Nap főtémája az lesz, hogy "A világ dominóban". 4,8 millió dominót állítottak fel, és legalább 4,345,028 dominót kell ledönteniük a sikerhez.  

//forrás: Wikipédia//

    Az én mai napom azon kívül hogy hullaunalmas volt, nem volt benne semmi különös. Ha belegondolok, csak annyi volt, hogy lelassult a munka két hídnál is amin keresztül átmegy a buszom. A hidaknak az egyik oldaluk le vannak zárva, de most valamilyen okból a másik oldalon is munkálkodtak, tehát ember kezelte a forgalmat, ami eléggé lelassított mindent.
Tehát a babona nálam most meghazudtolta önmagát, pedig nem vok szkeptikus.
    De akkor is... mégis mit gondoltak ezek? Én iskolába alig akartam menni, mert őszintén tartok az ilyesmiktől. Ők meg egy ilyen sanszos eseményt tesznek be? Rendben, tudom mennyit dolgoznak azon, hogy tökéletes legyen az egész, és hogy maga a kísérlet megdöntésére elég nagy esélyük van, de érezhettek volna valami ösztönös nem-akarást, hogy erre a napra tervezzék.

Egy szó mint száz, sok sikert nekik. Nagyon kíváncsi leszek hogy idén megdöntik-e a rekordot. Ha sikerül nekik, nem leszek ilyen babonás.

Update: Monoron ma nyílt egy Tesco hipermarket. PONT MA!!! MI VAN AZ EMBEREKKEL?! xD (infóért köszi Eszti x3 )

A bejegyzés trackback címe:

https://firkaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr21522800

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az emberek hülyék - A szétcseszett Domino Day 2009.11.13. 16:58:58

Diamond Yo! Aid Monody! Maid Nod Yo! Domino Day!!!! Hamarosan kezdődik a 2009-es Domino Day. Remek ötlet, meglepően nagy médiahype-pal, és akkora népszerűséggel, hogy a nagy kereskedelmi tévék is leadják. A mi tévénk azért ügyesen szétcseszi....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása