Hasonmások

2009.12.01. 22:47

Talán már hallottatok már róla, hogy állítólag minden embernek megvan a maga hasonmása, aki a megszólításig hasonlít rá, mintha egypetéjű ikrek lennének.

 
Engem valamelyik nap állítottak meg, hogy "Nézd, tiszta olyan, mint a Csillag születikben az énekes lány volt.." Válaszom: "Kovácsovics Fruzsina? Igen, sokan mondták már."  - de tényleg, sokan megjegyezték már, egy időben még Fruzsinak is becéztek az osztályban. Bár én nem látom azt a hatalmas hasonlóságot, de ha ennyien mondják...

Igen, akármilyen hihetetlen, a fentebb leírt a feltevés, miszerint mindenkinek megvan a saját alteregója: igaz, de sajnos általában életünk során nem találkozunk ezzel a személlyel. Pedig érdekes lenne az biztos.


A természetben a gének keveredésével - évezredek alatt - kialakulhat egy olyan genetikai baleset, mely során két, szinte teljesen egyforma személy, mégsem ikerpár jön a világra. Csak 5 tényező felelős az arcunk jellemzőiért - a szem, szemöldök, száj vagy orr formájáért, és így már nem is olyan hihetetlen ez az állítás. Nem véletlenül rendeznek annyi versenyt, ki hasonlít legjobban egy-egy sztárra. Sőt, még holnapot is csináltak annak érdekében, hogy megtudd, melyik híres emberre hasonlítasz leginkább. Szerintem nem valami reális az egész program, de egy próbát megér ha csak kíváncsiságból is. (link)  Egyszóval, ne ijedj meg, ha mégis szembe jönne valaki, aki kiköpött olyan mint te!:)

 

 

//megjegyezés: nem, a képen nem az igazi Angelina Jolie van//

A bejegyzés trackback címe:

https://firkaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr871567639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása