Tegnap, az almaszedésből hazajövet bekapcsoltuk a rádiót. Nagyapám nem szereti az MR2-őt, ezért átváltott a Sláger rádióra. A hírekben szomorú közleménnyel szolgált a Sláger rádió vezérigazgatója, miszerint November 18.-tól egy politikai beszélgetős műsor fogja leváltani a Sláger rádió frekvenciáját.

 

"Az ORTT szerdai ülésén eldőlt, hogy november közepétől nem lesz többé Sláger és Danubius Rádió. A Sláger és a Danubius műsorszolgáltatási jogosultsága november 18-án jár le."

//origo//

  Egy pályázat futott a két frekvenciára. A Danubiust az Advenio Zrt. kapta meg, míg a Slágert egy FM1 nevű konzorcium.
  Én úgy gondolom hogy ez eléggé nonszensz, hogy a politikát ilyen módon akarják ráerőltetni a népre, hisz amikor ezek kijönnek mindenkinek úgyis az lesz az első, hogy mindenki átprogramozza a rádióját, hallgatja az MR2-őt, vagy vesz egy MP3 lejátszós rádiót - ami a legbölcsebb dolog. Ami felháborító, hogy ezeknek is pont azok a rádiók kellettek, amiket az egész ország szeretett, nem törődve hogy a nép mit akar. Ez Magyarország.

További infó: [link]

A bejegyzés trackback címe:

https://firkaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr131483411

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nehéz a boldogságtól búcsút venni 2009.10.30. 13:02:26

Van itt bőven hörgés, és szerintem lesz is amíg a pártok döntenek olyan kérdésekről is, mint a rádiófrekvenciák kiosztása. Mi is megmondtuk a magunkét, de szerintem nem szabad sokat foglalkozni ezzel. Ebben országban nincs akarat és szándék, hogy ez me...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása