Reklám - kotangens

Címkék: reklám pofátlan

2009.11.14. 22:36

http://www.officialpsds.com/images/thumbs/Fallout-Guy-psd35652.pngHányszor ejtett failure hibát blogbejegyzésének címe írása közben? Hányszor volt már, hogy talált egy teljesen értelmetlen szót a blogbejegyzése címében? Ilyenkor bosszúsan figyelte, ahogy kacsingat Ön felé, kötekszik Önnel és megerőszakolja az egész blogbejegyzés témáját jelenlétével...

 

http://www.wishlist.nu/wp-content/uploads/2008/06/delete.jpg   De ennek most véget vethetünk, hála a multifunkciós DELETE gombnak!!!!

   Most biztos felteszi magában a kérdést: "Tényleg, létezik egy olyan szerkezet, amivel a digitális karaktereket ki lehet törölni?"
Hát, kedves hölgyeim és uraim, igen lehetséges! Most megkapja a 8000 Ft értékű gombot, egy ajándék billentyűzettel, amin egy egész gombsorozat található! Igen, jól olvassák! 8000 Ft-os gomb, és ajándék gombsorozat! Csak most kaphatja meg tőlünk ajándékba a multifunkcionális CTRL, ALT  gombokat mellé, amivel a végtelen sok lehetőség mellett, kiléphet a reklámokból!

http://www.igcse-computing.com/students_html/FirstPage/keyboard.jpg

 

 

 

 

(a kép csak illusztráció, a numerikus billentyűzet külön áron kapható)

 Rendelje meg most!!!!

***

Az a baj, hogy a DELETE gomb nem tud mindent megtisztítani. Legfőképp nem a sok naív ember gondolkodását, akik azt hiszik ezzel sokkal jobb lesz nekik. Mindig lesz olyan, aki nem billentyűzetet vesz, hanem csak DELETE gombot ajándék gombokkal.

De a marketingeseket ez nem érdekli. Ők ezzel szerzik a nyereségüket, míg az okosabbak az oldal, vagy tévéműsor színvonalát kevésbé érzékeli magasnak. Már száz éve folyik ez a fajta marketing, és valóban, jobban bevállik mint a régebbi időszakokban bármikor. A mozgatórugója az emberek hülyítése. De hihetetlenül jól csinálják. És ezzel nem is lenne ellenvetésem, ha lenne egy külön csatorna nekik és a jó filmek meg szintén egy külön csatornán.

Bár ez úgyse fog megtörténni... a csatornáknak kell a bevétel, hisz ezért csinálják. Sőt, a reklámokból fedezik a csatornák fennmaradását is. Így sajnos elképzelhetetlen ez a megoldás.

...de legalább Backspace-t árulnának, az hasznosabb a törlésre!

A bejegyzés trackback címe:

https://firkaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr421525733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása