Beoltattam magam

2009.11.25. 15:42

http://lh3.ggpht.com/_i1Y8vRyVNGc/SvCDYgAY1TI/AAAAAAAAAl8/LawLjVrvp1o/IMG_2459_thumb%5B2%5D.jpg?imgmax=800  Így nagy járvány idején nagyon sokan beoltatták magukat a H1N1 vírus ellen. Fluvál P vakcinát nyomtak belém, ha ez bárkinek mond valamit. Kicsit megijedtem, mert bevallom férfiasan, kicsit félek ám a szuritól. A bal karomba adták, hogy a jobbikat tudjam használni még matekon és közgázon... d'oh...

  Na mindegy, mostmár védett vagyok az influenza ellen. A szuri se fájt annyira, csak kicsit fájt a karom egy óráig. Remélem nem lesz egyéb mellékhatása.

  Ha ti még nem oltattátok be magatokat vagy nem is akarjátok, akkor vigyázzatok magatokra. Gyakran mossatok kezet, és lehetőleg ne nyúlkáljatok a szemetekhez és a szátokhoz... sőt, tulképp minden testnyílást piszkán kívül kell hagyni.
  Ha már beoltottad magad, akkor gratulálok, mostmár bányászhatsz az orrodban míg szopod az ujjad.

Update: Dóra szerint 2 hétig még nem hat...  na mindegy, addig csak kibírom xDDD Különben így estére elkezdett nedvesedni a torkom, de ezt megjósolták

A bejegyzés trackback címe:

https://firkaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr661551820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása