Új tag

2010.01.24. 22:51

Sziasztok!

  A mai (ill. tegnapi) napon egy új taggal bővültünk mi, a Firkászok szerkesztősége. Ennek egyik oka, hogy Enna mostanában nem igazán tud a blogra priorítani, de új tagokra mindigis szükség lesz - a maguk szerepében. A fiú-lány arány felbontásáért Chris Deviant a felelős, aki olyasmi pozícióban lesz mint én eddig, de őt ebben nehéz überelni. Intelligens, deviáns és érzelmes srác ő, fogadjátok szeretettel!

DanielRock


  Nos, akkor pár szóval kezdeném magamról. A becses polgári nevem Chris Bey, de az interneten és a saját blogomon Chris Deviant néven vagyok ismert. Magamról még annyit, hogy Budapesten élek, 15 éves vagyok, és mint kitalálhattátok, nem teljesen magyar. Előre is elnézést, ha néha nem túl magyarosan fogalmazok. Én felelek a humor részlegért (Igen, bebizonyitom, mi emok nem csak sirni tudunk!), és a vélemények ill. pár érdekességért. Akit érdekel még valami, kommentbe tegye fel a kérdést, és válaszolok.

Minden jót: Chris Deviant

 

A bejegyzés trackback címe:

https://firkaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr381699364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása