A láthatatlan ember

2009.10.29. 13:58

Ha szuperhős lehetnél és választhatnál magadnak egy képességet, mi lenne az? Repülnél, olvasnál az emberek fejében, szupererőt vagy inkább a láthatatlanná válást szeretnéd? Persze tudjuk, hogy ezek mind csak ábrándok - de talán a "Láthatatlan ember" tényleg létezik...

 Valószínűleg nem hallottatok még Liu Bolinról, a 35 éves kínai férfiról, aki kaméleon módjára olvad bele környezetébe. Nem, nem génhibás, egyszerűen csak úgy festi be a ruháját, hogy ne lehessen észrevenni. Ez akár 10 órát is igénybe vehet egyetlen fotóért, és van hogy az emberek csak azután veszik észre, miután megmozdult.

Azonban ő sem szórakozásból csinálja ezt a különleges "művészetet": a Kormány ellen tüntet műveivel, és a modern társadalomba való beilleszkedést szimbolizálja.
Néhány kép, amik magukért beszélnek:

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://firkaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr891483963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása