Miért vannak bunkó emberek...?

Címkék: tények pofátlan

2009.11.27. 18:11

http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/2679899/2/istockphoto_2679899_strong_man.jpgGenerációk óta mindig vannak olyan emberek, akik nagyobb májernek képzelik magukat a másiknál, esetleg ha így is van, visszaélnek vele. Az utcákat járják többnyire bandákban, és keresik a szemkontaktust, hogy azt mondhassák "MITNÉZEELBAJVAAAN?!".

De kik ezek, és miért teszik ezt a szemét dolgot?

Az egésznek az alapja sokszor a szar nevelés a gondatlan, vagy egyenesen szar szülők által. Vagykeményen bántalmazták őket kiskorukban, vagy nagyon leeresztették náluk a lécet... ez a kettő szinte teljesen mindegy, nem a nevelés a legerősebb szempont.

http://www.turania.hu/catalog/images/bu3.jpgMindenről egy az ábrán lévő buzogányhoz hasonlító szerkeszet tehet, ami nyelestül, golyóstul pörög haláluk napjáig a végbelükben. Általában saját maguk pörgetik meg a nap elején, de leginkább az akaratuk pörgeti. Ők akarnak ilyen nyugtalan pöcsök lenni, mert nem csak azt élvezik hogy ilyen köcsögök, de még a változtatás lehetőségének tudatával is maradnak ilyenek.

De nem csak kömény bunkók léteznek. Vannak a krakélerek is, akik nem fizikai, hanem szellemi képességeikkel élnek vissza, ami néha talán keményebb mint a fizikai fájdalom, egy egyszerű beszóláshoz képest semmi.

Ha magadra ismersz, fejezd be! A farkad ettől nem lesz nagyobb, még ha te így is érzed. És a fentiek mellett embereket idegesítessz, vagy tartassz félelemben. Boldogít a tudat? Sok szerencsét, remélem azért ráébredsz mekkora geci vagy.

A bejegyzés trackback címe:

https://firkaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr1001556940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása