Új "tehetség"

2009.12.15. 15:00

Ki ne hallott volna róla? Tele van vele a rádió, uralja a zenecsatornák toplistáit, botrányos külsejével hívja fel magára a figyelmet, és ha egy zenében dadogást hallasz, biztos hogy ő az: hadd mutassam be Lady GaGát!
 


Előre is elnézést kérek minden rajongótól, de egyszerűen nem bírom ezt a nőt, sem a stílust, amit képvisel.  
Hol is kezdjem? Idén nyáron, mindenféle kertelés nélkül robbant a köztudatba Just Dance számával, majd azután következett a Poker face. Máris különböző címeket aggatták rá, mint például az "Új Madonna" vagy a "Legegyedibb énekesnő". Ebbe máris bele tudnék kötni: ezek szerint manapság az egyediség a parókában, a tonna sminkben (és nélküle)és a nadrág nélküli öltözékekben nyilvánul meg(amit egyébként is csak a stylist-ja aggatott rá)? Hát, igazán stílusos; kár, hogy az arcából sosem enged sokat láttatni, mindig van ott valami, legyen az haj, napszemüveg, és még sorolhatnám.

Roisin Murphy-ról hallottatok már? Nos, én se sokat; a Moloko énekesnője, és előbb volt, mint Gaga. Magyarán szólva, itt egy kis koppintás:





















A stílusától elvonatkoztatva, nézzük (vagy inkább hallgassuk) a zenéjét. Első albuma, a The Fame rengeteg ütős számot tartalmaz, szépen kidolgozott dadogásokkal (pa-pa-pa pókerfész, papa-paparazzi) és átszerkesztett hanggal, a dalszövegekről meg nem is beszélve / "Cause I’m a freak bitch, baby", "I wanna take a ride on your disco stick." /
Itt egy akusztikus Poker face verzió, hallgassátok meg:


Ha ez még nem lett volna elég, jöhet a klasszikus pletykaáradat, hogy végre a címlapokra kerülhessen. Róla legutóbb az a hír röppent fel, hogy bizony hermafrodita: egy koncertelőadása során a szűk egyberuhája gyanúsan kidudorodott (bár még azt is el tudom képzelni, hogy direkt tömte ki).

Ezek után mindenki magának döntse el, mit gondol róla - szerintem az én véleményemet már tudjátok. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://firkaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr301583526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fodri · http://aprochef.blog.hu/ 2009.12.15. 16:43:23

A csaj nem biztos hogy teljesen százas, de a zenéjével annyira nincs bajom.Bár elismerem, hogy vannak rém gyenge számai, de jók is akadnak...:)

DanielRock · http://haikupower.blog.hu 2009.12.15. 19:40:34

különben a mai okosabb celebek mindig felkeltik a botrányt. és mit hoz a botrány? péééééééééénzt... Magyarországon Kelemen Anna meg Benkő Dániel nyomják a legjobban (Anna meg Dániel, bizony xD)
süti beállítások módosítása